Recoop

Seattle, Washington

The 3,696 square foot luxury Recoop Spa is located on the ground floor retail space of an existing five-story multifamily residential building. The design incorporates a reception and retail area, nail salon (including eight manicure stations and eight pedicure stations), day spa with six treatment rooms (four massage and two facial rooms), relaxation room, restroom/shower, locker room, employee break room and laundry room.

The interior design includes a combination of modern and rustic features. The reception area incorporates a reclaimed wood feature wall, polished concrete floors, custom millwork to display retail items, and barn doors to welcome visitors into the nail salon. A unique entry panel by Interlam Surfaces with a custom Recoop Spa logo completes the space.

Project Type

Contact